Inschrijven

Team 2019

Introductie

Wat is Summerschool NL jeugd?

Veel gestelde vragen

Disclaimer & copyright:

Het is niet toegestaan visueel materiaal van deze site elders online te plaatsen. Visueel materiaal dient enkel en alleen voor privé gebruik gedownload te worden. Personen afgebeeld op visueel materiaal zijn zelf verantwoordelijk voor het verwijderen van geplaatste afbeeldingen indien deze ongewenst elders online verschijnen. Stichting Nationaal Projectmatig Onderwijs niet aansprakelijk gesteld worden voor geleden schade of gevolgen die hechten aan verspreiden van visueel materiaal. Voor bezwaar m.b.t. plaatsing van visueel materiaal op deze site kunt u contact opnemen met: info@accordeonkamp.nl

Sponsor

Programma

Contact

Wat is Summerschool NL volwassenen?

Arrangementen & kosten

Call Us

06-53798263

Summerschool NL 2019 Borculo

Annemarieke

Annemarieke van der Ploeg


Het was 2007 toen Annemarieke voor het eerst een accordeonkamp wilde starten. Het lukte. Er waren slechts enkele deelnemers, maar het ging door. Een jaar later was het kamp verdubbeld. Inmiddels zijn we onderweg naar 2019. Met een sabbatical van 2 jaar zet Annemarieke  het komende jaar de 11e editie neer. Dit zou uiteraard niet kunnen zonder de steun van diverse partijen!


De drive om te organiseren is groot en ze zet zich in om iedereen een onvergetelijke week te bezorgen. Ook dit jaar staat Annemarieke weer volledig voor de groep. De lessen gaan over fysieke & cognitieve ontwikkeling en instrumentcontrole.


Professionalisering staat momenteel op nummer 1 en Summerschool NL zit dan ook in een stroomversnelling. Beleidsmatig verandert er veel met de huidige wetgeving, wat tegelijk ook uitnodigt tot andere ontwikkelingen. Annemarieke deinst er niet voor terug, in tegenstelling: vooruitkijken en doorontwikkelen tot een professionele lesweek voor muzikanten van alle niveaus. Dat is het streven!

v.d. Ploeg

Lesaanbod 2019:


Vrijdagavond:

Methodisch starten op Knopaccordeon


Zaterdagmiddag:

Houding & Riemen


Zondagmiddag:

Bellowshake met toonkwaliteit


Zaterdag-Zondag-Maandag:

Vaardigheidstraining

Individuele lessen (op afspraak)

(placeholder)
(placeholder)