Inschrijven

Team 2019

Introductie

Wat is Summerschool NL jeugd?

Veel gestelde vragen

Disclaimer & copyright:

Het is niet toegestaan visueel materiaal van deze site elders online te plaatsen. Visueel materiaal dient enkel en alleen voor privé gebruik gedownload te worden. Personen afgebeeld op visueel materiaal zijn zelf verantwoordelijk voor het verwijderen van geplaatste afbeeldingen indien deze ongewenst elders online verschijnen. Stichting Nationaal Projectmatig Onderwijs niet aansprakelijk gesteld worden voor geleden schade of gevolgen die hechten aan verspreiden van visueel materiaal. Voor bezwaar m.b.t. plaatsing van visueel materiaal op deze site kunt u contact opnemen met: info@accordeonkamp.nl

Contact

Wat is Summerschool NL volwassenen?

Arrangementen & kosten

Call Us

06-53798263

Summerschool NL 2019 Borculo

Sponsor

Programma

Check-in!!!

Je hebt kennisgemaakt met het instrument en wilt er achter komen of het echt wat voor je is of een enorme Jump-start maken!


> Iedere ochtend een uur accordeonles

> Dagelijks samenspelen met gevorderden

> Dagelijks muziekspellen om de theorie te leren

> Dagelijks veel ruimte voor sport & spel > Kamp!

Voor wie is Summerschool NL? ➤ Check-In

Speciaal voor kinderen die pas net hebben kennisgemaakt met het instrument en nog maar weinig ervaring hebben. Je kan nog geen noten lezen en weet nog maar een paar toetsen te benoemen. Eén ding is zeker: Jij hebt zin om accordeon te spelen!


Leeftijd en lange dagen

Jij bent 7-, 8- of 9 jaar oud en je gaat mee op accordeonkamp! Omdat je nog een pak jonger bent dan de ervaren accordeonisten ziet jouw programma er anders uit. Je speelt wat minder uren per dag accordeon, er is meer ruimte voor sport, spel en speurtochten en om 21.00 uur gaat het licht op de slaapkamer echt uit! Vanaf 9 jaar verwacht ik dat je intern verblijft, ben je jonger en heb je vaak last van heimwee, dan mag je ook nog bij je ouders op de camping overnachten, of als je dicht bij woont gewoon thuis.

(placeholder)

Starters

Kosten

Kennismaken mag niet te duur zijn, maar een vakantieweek all-in is natuurlijk niet voor niks. Kinderen die extern verblijven kunnen deelnemen voor €150,- en kinderen die intern verblijven betalen €200,-

Hier is eten bij inbegrepen ca. 3 uur muziekles per dag en pedagogisch toezicht & dag-vullend programma voor de overige uren.

Programma voorbeeld:

8.00 opstaan

8.30 ontbijt

9.30 groepsles 'Check-In'

10.30 pauze

11.00 sport & spel

12.00 pauze

12.30 lunch

13.30 Muziekspellen

14.30  Pauze


15.00  herhaling Check-in

15.30  pauze

16.00 samenspel met orkest

16.30 pauze

17.00 gezelschapsspellen

18.00 eten

19.30 avondspel

20.00 nazitten/ naar bed

21.00 einde dag