Inschrijven

Team 2019

Introductie

Wat is Summerschool NL jeugd?

Veel gestelde vragen

Disclaimer & copyright:

Het is niet toegestaan visueel materiaal van deze site elders online te plaatsen. Visueel materiaal dient enkel en alleen voor privé gebruik gedownload te worden. Personen afgebeeld op visueel materiaal zijn zelf verantwoordelijk voor het verwijderen van geplaatste afbeeldingen indien deze ongewenst elders online verschijnen. Stichting Nationaal Projectmatig Onderwijs niet aansprakelijk gesteld worden voor geleden schade of gevolgen die hechten aan verspreiden van visueel materiaal. Voor bezwaar m.b.t. plaatsing van visueel materiaal op deze site kunt u contact opnemen met: info@accordeonkamp.nl

Sponsor

Programma

Contact

Wat is Summerschool NL volwassenen?

Arrangementen & kosten

Call Us

06-53798263

Summerschool NL 2019 Borculo

Ellen Zijm

Ellen Zijm


In het dagelijks leven is Ellen uitvoerend druk bezig met haar duo's Saxyon (www.saxyon.com) en De Thuiskomst (www.dethuiskomst.nl). Daarnaast speelt ze regelmatig met klassieke koren en dirigeert  bij Animato Hengelo (accordeonvereniging). Naast al deze bezigheden is er ook nog ruimte om les te geven aan de muziekschool Oost-Gelderland.


Tijdens deze zomer wil Ellen veel aandacht besteden aan de toonvorming. Hoe krijg je solo of met een heel orkest een mooie klank? Verder zoekt ze samen met de deelnemers de extremen op om van die noten op papier een spannend en interessant muziekstuk te maken. Muzikale verhalen maken en "vertellen" met de accordeon, dat is de uitdaging!


Lesaanbod 2019:


Vrijdagavond:

Praktische Harmonieleer


Zaterdagmiddag:

Ensemblespel


Zaterdagavond:

Tonaliteiten door dee Eeuwen


Zondagmiddag:

Auditieve ontwikkeling


Maandagochtend:

Ensemblespel

Individuele lessen (op afspraak)

(placeholder)
(placeholder)