Inschrijven

Team 2019

Introductie

Wat is Summerschool NL jeugd?

Veel gestelde vragen

Disclaimer & copyright:

Het is niet toegestaan visueel materiaal van deze site elders online te plaatsen. Visueel materiaal dient enkel en alleen voor privé gebruik gedownload te worden. Personen afgebeeld op visueel materiaal zijn zelf verantwoordelijk voor het verwijderen van geplaatste afbeeldingen indien deze ongewenst elders online verschijnen. Stichting Nationaal Projectmatig Onderwijs niet aansprakelijk gesteld worden voor geleden schade of gevolgen die hechten aan verspreiden van visueel materiaal. Voor bezwaar m.b.t. plaatsing van visueel materiaal op deze site kunt u contact opnemen met: info@accordeonkamp.nl

Contact

Wat is Summerschool NL volwassenen?

Arrangementen & kosten

Call Us

06-53798263

Summerschool NL 2019 Borculo

Lieke op 't Roodt

Lieke op 't Roodt & Cas bex

Twee jonge toptalenten uit Vlaanderen. Ze kennen het concept van Summerschool NL en hebben laten weten zich graag didactisch te willen ontwikkelen. Gezien hun vaardigheidsniveau (Conservatorium & gelijkwaardig aan) is dit een realistische mogelijkheid.


Beiden krijgen in 2019 een intensief didactisch lesprogramma met observatieopdrachten, schrijfwerk en praktische groepslessen. Dit met als doel te leren werken met niveauverschillen bij het overdragen van kennis op een passende manier.


Succes met jullie stage!


Wil jij jezelf ook tijdens een pedagogische of didactische stage verder ontwikkelen? Meld je dan aan voor de snuffelstage. Je mag dan 1 jaar voor gereduceerd tarief mee om kennis te maken met Summerschool NL. Bij voldoende geschiktheid kan je het opvolgende jaar starten met je stage.


Leerlingen MMZ, pedagogiek of een gelijkwaardige opleiding die nog organisatorische stageopdrachten moeten afronden of extra werkervaring willen opdoen zijn ook van harte welkom. Informeer naar mogelijkheden en voorwaarden.

Cas Bex

Stagiaires

(placeholder)
(placeholder)