Inschrijven

Team 2019

Introductie

Wat is Summerschool NL jeugd?

Veel gestelde vragen

Disclaimer & copyright:

Het is niet toegestaan visueel materiaal van deze site elders online te plaatsen. Visueel materiaal dient enkel en alleen voor privé gebruik gedownload te worden. Personen afgebeeld op visueel materiaal zijn zelf verantwoordelijk voor het verwijderen van geplaatste afbeeldingen indien deze ongewenst elders online verschijnen. Stichting Nationaal Projectmatig Onderwijs niet aansprakelijk gesteld worden voor geleden schade of gevolgen die hechten aan verspreiden van visueel materiaal. Voor bezwaar m.b.t. plaatsing van visueel materiaal op deze site kunt u contact opnemen met: info@accordeonkamp.nl

Contact

Wat is Summerschool NL volwassenen?

Arrangementen & kosten

Call Us

06-53798263

Summerschool NL 2019 Borculo

Sponsor

Programma

Veel gestelde vragen!

Voor welk niveau is Summerschool NL?

Voor deelnemers die minimaal 1 octaaf noten kunnen lezen en reproduceren

tot conservatorium niveau .  Het klinkt misschien wat raar, zo’n groot niveauverschil. In ons team zijn we echter gewend aan grote verschillen en schrijven we de muziek gedifferentieerd. Dat betekent dat er in ieder muziekstuk naast de standaard moeilijke stemmen, ook altijd ondersteunende stemmen zijn die beter speelbaar zijn of zeer eenvoudig. Op deze manier kunnen startende muzikanten ervaren hoe gaaf het is om in een goed orkest mee te spelen.


Kan ik dieetwensen doorgeven?

Ja, noodzakelijke dieetwensen i.v.m. ziekte of allergie kunnen worden doorgegeven. Het kan voorkomen dat hiervoor extra kosten in rekening gebracht worden (glutenvrij b.v.). Dit overleggen we direct na uw aanmelding.


Hoe zijn deelnemers verzekerd?

Deelnemers dienen zelf verzekerd te zijn middels een WA-verzekering en evt. een reisverzekering. Voor instrumenten die jouw eigendom zijn kan je een kostbaarhedenverzekering afsluiten. Gebruik je een instrument van de vereniging, informeer dan hoe dit instrument is verzekerd en of je daarvoor zelf nog actie moet ondernemen. Instrumenten staan bij afwezigheid en ‘s nachts in een afgesloten ruimte. Alleen onder toezicht van de op dat moment beschikbare docent kan er op deze momenten toegang verkregen worden tot de instrumenten. Summerschool NL beschikt over een evenementen verzekering die in het geval van grote schades/ ongevallen aangesproken kan worden. Klik hier voor de dekking (comming soon)


Welk doel leeft er achter het idee van Summerschool NL

>     Een sociale leeromgeving creëren waarin veel ruimte is voor

        individuele ontwikkeling.

>     Landelijke cohesie opbouwen tussen muzikanten van de

        zelfde leeftijd.

>     Ontwikkelingsgebieden aanspreken die tijdens de reguliere     

        lessen lastig zijn i.v.m. tijdgebrek.


Heb je nog andere vragen?

Bel (06-53 79 82 63) of mail gerust!

(placeholder)